leverans~~POS=TRUNC Män

VÅRA TJÄNSTER

LÄMNA SAKER

I varumottagningen kan du (även när vi har stängt) lämna det du inte längre har nytta av som gåva till oss. Ställ dessa gåvor i det röda skjulet, under tak, så att det skyddas från regn och snö.
Vill du lämna större mängder prylar/kläder är det säkrast att komma under våra öppettider. Vår varumottagning tenderar att bli överfull lördag-måndag, eftersom vi inte har personal som kan ta undan varorna de dagarna. Observera att vi inte per automatik tar emot överblivna kläder och prylar från loppisar, bytardagar och liknande. Vår erfarenhet är att det som inte lyckats säljas vid en loppis inte heller går att sälja i vår secondhandbutik. Vi får dessutom, till skillnad mot privatpersoner, betala för att lämna på tippen. Önskar du som har haft en loppis/bytardag samarbeta med oss så är du välkommen att kontakta föreståndare Anders Yngvesson.

framsidaliten.jpeg
 
 

HANDLA SECONDHAND

Hos oss finner du det mesta. Vi säljer fräscha och rena kläder. Här finns plagg för hela familjen, efter säsong. Bland prylarna finns alltifrån porslin och glas till mattor och lampor. Vi har även möbler. Här finner du även textilier och verktyg.
I butiken finns ett litet café. Där kan du ta en fikapaus från shoppandet eller kanske en pratstund med din bästa vän. 

bestick-289x192-5848.jpeg

GE EN MINNESGÅVA ELLER EN ANNAN GÅVA 

Vi tar tacksamt emot ekonomiska bidrag. Vi bedriver sponsring, tar emot fraktbidrag, skriver minnesgåvor och tar emot enskilda gåvor. Till exempel förmedlar vi getter och skollunch till Niger i Västafrika. Ekonomiska gåvor går oavkortat till våra projekt.

goat2.jpeg

HÄMTNINGAR

Vi ser helst att ni fraktar det ni vill skänka till oss. I vissa fall kan vi komma och hämta.  Vid hämtningar förbehåller vi oss rätten att neka till sådant vi ej kan sälja. Vi tar emot möbler om de är “lättsålda och i mycket gott skick”.

möbler.jpeg
 
High Fives
Skänk en gåva


Swishnummer Hjälpverksamhet: 123 000 42 75
Swishnummer Fraktbidrag: 123 413 88 22
Bankgiro: 5219-9189